Vyšetření pacientek z jiných okresů

14.12.2021 21:04

POZOR – upozornění pro pacientky z jiných okresů , které nejsou u nás registrované .

 

Každá žena si může vybrat screeningové centrum, kam pak dochází 1x za dva na pravidelné mamografické kontroly . Pokud ji v případě podezřelého nálezu na prsu odešle obvodní lékař nebo gynekolog na vyšetření dříve, musí na kontrolní vyšetření jít na pracoviště , kam trvale dochází k preventivním prohlídkám a které má písemnou i obrazovou dokumentaci . Toto pracoviště by jí mělo zajistit v případě podezřelého nálezu rychlé vyšetření .

 

Naše screeningové centrum je plně vytíženo péčí o naše pacientky – na ultrazvukovou i mamografickou prevenci je zveme sami, k akutnímu vyšetření v případě podezřelého nálezu objednáme naši registrovanou pacientku za 1 až 2 dny .

 

Pokud ale nejste našimi pacientkami a dostali jste ve svém screeningovém centru dlouhý termín ( bývá to i několik týdnů či dokonce měsíců ) a chcete být vyšetřeny u nás, vyšetříme Vás jen tehdy, když nám přivezete písemnou i obrazovou dokumentaci – popisy mamografických a ultrazvukových vyšetření mamografické snímky z Vašeho centra vypálené na CD ( nejméně dvě poslední vyšetření , musíte si vyžádat ve Vašem centru ) .

Pokud se objednáte k vyšetření a přijedete k vyšetření bez této dokumentace , nemůže Vás vyšetřit a musíme Vás přeobjednat na jiný termín , kdy si požadovanou dokumentaci již přivezete.

 

Zpět